Elektrische boiler 100 liter

Elektrische boiler 100 liter

Graag bieden wij van Eboilers je de elektrische boiler 100 liter aan. Dit is een uitstekende elektrische boiler met een goede isolatie in combinatie met een snelle opwarmtijd. Door de capaciteit kan er meer warm water worden opgeslagen en kan je genieten van een heerlijke douche.

Voordelen van een elektrische boiler 100 liter

Wil je heerlijk ontspannen douchen? Dan is een elektrische boiler van 100 liter een serieuze optie. Per persoon kan er ongeveer 25 minuten worden gedoucht met heerlijk warm water.

Door de goede isolatie en snelle opwarmtijd hoef je niet lang te wachten. Combineer dit met een spaardouchekop en er kunnen twee mensen genieten van douche met heerlijk warm water. Bij een elektrische boiler 100 liter van het merk Bosch heb je vrijwel altijd direct de beschikking over warm water. 

Hierdoor kan je direct in een warme douche stappen of de kraan opendraaien voor warm water. De elektrische boiler 100 liter heeft een ruim voldoende capaciteit om een klein of groot huishouden te voorzien. Het ligt er natuurlijk ook aan in hoeverre en hoelang je warm water wilt gebruiken.

Installatie van een elektrische boiler 100 liter

Elektrische boiler 100 liter

De installatie van een elektrische boiler 100 kan door een deskundige monteur plaatsvinden. Met liefde voor het vak in de installatie van elektrische boilers zorgt Eboilers ervoor dat er een vakman richting de plek waar de elektrische boiler 100 liter moet worden geïnstalleerd.

Bij Eboilers staat de klant centraal en wij willen dat je straks helemaal tevreden bent met de elektrische boiler en de installatie daarvan.

Wil je de elektrische boiler 100 liter toch zelf installeren? Dat kan natuurlijk ook. Met een technisch inzicht, de handleiding voor je neus en alle benodigde materialen is het installeren niet moeilijk. 

Mocht je toch ergens komen stil te staan of vastlopen, dan helpen wij je graag verder. Je kan ons telefonisch of per mail contacteren met alle vragen over de elektrische boiler 100 liter en over de installatie daarvan.

Alternatieven voor een elektrische boiler 100 liter

Je zou een elektrische boiler 120 liter ook kunnen aanschaffen als je toch nog iets meer verbruikt aan warm water en dus een grotere capaciteit nodig is. Het kan dan zijn dat je met een groter huishouden te maken hebt of dat je gewoonweg houdt van lang douchen en je niet de enige bent die daar thuis van houdt. Om daar op in te spelen is een elektrische boiler 120 liter dan geschikter. 

Dit kan natuurlijk ook de andere kant op. Hiervoor bieden wij de elektrische boiler 80 liter van het merk Bosch aan. Een zeer populair elektrische boiler bij een klein huishouden. Bekijk vooral onze specificaties op onze productpagina´s om zodoende tot het beste besluit te komen. Wil je toch nog extra informatie of een uitleg van een van onze deskundige adviseurs dan kan Eboilers telefonisch of per mail bereiken.

Hieronder een overzicht van de alternatieven.

0