Elektrische boiler 15 liter

Elektrische boiler 15 liter

Op zoek naar een elektrische boiler van 15 liter van het merk Bosch? Zoek dan niet verder Eboilers kan jou deze elektrische boiler direct uit onze voorraad leveren tegen een zeer scherpe prijs. De elektrische boiler 15 liter kan zoals de elektrische boiler 10 liter zowel onder je keuken geplaatst worden als boven je aanrecht. De elektrische boiler 15 liter is de beste oplossing voor je keuken of de badkamer!

Wanneer een elektrische boiler 15 liter plaatsen

Vind je het ook heel erg vervelend om te wachten op warm water? Dan nemen wij jouw zorgen graag weg en bieden wij jou de oplossing aan. Met de elektrische boiler 15 liter is het wachten op warm water verleden tijd! Bij het opendraaien van de kraan beschik je nu gelijk over warm water. Je kunt met de elektrische boiler 15 liter ongehinderd jouw bad laten vollopen of je vaat ongehinderd doen zonder dat je bang hoef te zijn voor koude handen. Omdat je de elektrische boiler 15 liter direct op de kraan kan aansluiten verlies je geen energie bij het tappen van warm en hoef je geen 30 seconden te wachten op warm water.

Voordelen van een elektrische boiler 15 van het merk Bosch

Elektrische boiler 15 liter

De elektrische boiler 15 heeft zoals de elektrische boiler van 10 liter meerdere voordelen. Met de elektrische boiler 15 liter beschik je nu nog sneller over warm water. Het model is zeer compact en heb  je er bijna geen omkijken naar het onderhoud. Omdat deze elektrische boiler zeer compact van model is kan je deze vrijwel overal installeren in je huis of kantoor. Met de elektrische boiler 15 liter hoef je  geen zorgen te maken om jouw energierekening. Alle elektrische boilers van het merk Bosch zijn zeer zuinig. Twee belangrijke factoren zijn dat de elektrische boiler 15 liter niet beschikt over een luchtafvoer noch over een rookgasafvoer.

Tips elektrische boiler 15 liter zuiniger gebruiken

Om je energie rekening te onderdrukken hebben wij een aantal tips voor jou. Om te beginnen adviseert Eboilers je allereerst je elektrische boiler 15 liter op 60 graden te zetten. Zo wordt je elektrische boiler niet onnodig verwarmt en scheelt het je tientallen euro’s per jaar. Daarnaast raden wij jou altijd aan om de thermostaat op de vorstvrije stand te zetten als u voor meerdere dagen weg bent. Zo voorkom je dat de elektrische boiler 15 liter onnodig opwarmt.

Jouw elektrische boiler 15 liter installeren

Het installeren van een elektrische boiler 15 liter wordt in het algemeen zoals de elektrische 10 liter boiler niet per se als ingewikkeld ervaren. Ben je technisch aangelegd en heb je eerder een elektrische boiler geïnstalleerd dan raden wij jou aan om de elektrische boiler 15 liter zelf te installeren.

 

Heb je geen technische achtergrond, of heb je geen tijd en zin is dit totaal geen probleem. Je kan de elektrische boiler 15 liter door een van onze gespecialiseerde installateurs laten installeren. Door middel van het installatie formulier op de website of een simpele belletje realiseren wij de installatie voor jouw waar en wanneer het jou uitkomt.

Is een elektrische boiler 15 liter niet waar je op zoek naar bent

Dat kan! Een elektrische boiler van 15 liter is niet veel, en kan het zo zijn dat je een elektrische boiler van 50, 80 of zelfs 100 liter nodig hebt. In dit geval raden wij jou aan om contact met onze medewerkers op te nemen zodat wij samen met jou kunnen kijken wat het beste in jouw situatie past.

0