Elektrische cv-ketel 4 kW

Elektrische cv-ketel 4 kW

Een elektrische cv-ketel 4 kW (tot 50m2) van het merk Bosch maakt het mogelijk om je gehele woning op te warmen. Een warmtewisselaar reguleert de warmte. Deze warmte wordt afgegeven aan het cv-water en dat wordt dan weer door de ketel heen geleid. In het specifiek is een elektrische cv-ketel 4kW (tot 50m2) van het merk Bosch, zoals de naam al zegt, voor een ruimte tot 50m2. Het is dan ook van belang om de ruimte goed op te meten. Een elektrische cv-ketel van het merk Bosch is kwalitatief hoogstaand. Relatief gezien is een elektrische cv-ketel makkelijk te installeren.

Wat is het verbruik van een elektrische cv-ketel 4kW (tot 50m2)?

Om met de deur in huis te vallen. Over het algemeen is het energieverbruik hoger dan bij een cv-ketel dat op gas is aangesloten. Ondanks dit hogere verbruik kan je de kosten laag houden. Dit kan onder andere door het goed isoleren van je woning/pand. Hierdoor ga je warmteverlies tegen. Een serieuze optie die het overwegen waard is, is het combineren van jouw elektrische cv-ketel 4kW (tot 50m2) met zonnepanelen. Dit is op den duur een flinke besparing.

Wat zijn de voordelen van een elektrische cv-ketel?

Elektrische CV-ketel 4kw

Vooral voor huishoudens die nog een ouderwetse gasketel bezitten noemen wij van Eboilers de voordelen. Er is geen gasaansluiting nodig en ook is er minder onderhoud nodig in vergelijking met een gasketel. Bij een elektrische cv-ketel is er geen gasaansluiting nodig. Er wordt geen gebruik meer gemaakt van gas bij een elektrische cv-ketel, waardoor de CO2-uitstoot veel wordt verminderd. Eboilers staat voor verduurzamen en in 2050 moet de CO2-uitstoot in zijn geheel zijn afgebouwd binnen Europa. De aankoop van een elektrische cv-ketel is een stuk goedkoper dan andere installaties, dan bijvoorbeeld een warmtepomp. Een elektrische cv-ketel 4kW (tot50m2) is veiliger in gebruik, omdat er geen gas wordt verbrand. Door de slimme elektronica is het makkelijk te bedienen.

0