Leer ons kennen

Over Eboilers

Wie is Eboilers?

Logo van Eboilers

Eboilers behoort tot één van de sociale ondernemersbedrijven. Eboilers is een nederlands bedrijf die gelooft in een fossielvrije Nederland. Op dit moment is een groot deel van Nederland nog altijd afhankelijk van fossiele brandstoffen (aardgas). Dit betreft zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij zijn er heilig van overtuigt dat wij een bijdrage kunnen leveren om Nederland Co2 neutraal te maken in 2050.

Onze kernwaarden

Co2 neutraal
We zijn een Nederlands bedrijf die gelooft in een fossielvrije Nederland. Op dit moment is een groot deel van Nederland nog altijd afhankelijk van fossiele brandstoffen (aardgas). Dit betreft zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij zijn er heilig van overtuigt dat wij een bijdrage kunnen leveren om Nederland CO2 neutraal te maken in 2050.
Eboilers biedt kwaliteit aan
Wij hechten veel waarde aan hoogwaardige kwaliteit en werken derhalve vooral met merken zoals Bosch en Ariston. Sinds 1886 waarderen mensen Bosch, omdat zij bekend staan voor hoogstaande kwaliteit. Een elektrische boiler, elektrische cv-ketel of warmte pomp ondergaat honderden kwaliteitscontroles voordat het de fabriek verlaat. Zodoende kunt u jarenlang gebruikmaken van uw elektrische boiler of elektrische cv-ketel van het merk Bosch of Ariston.
Klant centraal stellen
Eboilers stelt de klant centraal. Zowel particuliere als zakelijke klanten willen wij zo goed mogelijk voorzien in hun behoeften. Hierin gaan wij uit van een betrouwbare en goede samenwerking.
Wij zijn verantwoord duurzaam
Eboilers wilt ervoor zorgen dat nieuwe duurzame technieken als producten net zo normaal worden als de huidige techniek en producten gebaseerd op fossiele techniek. In de energie sector is het al vrij praktisch gemaakt, denk hierbij aan zonnepanelen en windmolens. Als het aankomt op de gassector zien wij dat helaas nog niet snel genoeg gaan, denk hierbij aan elektrische boilers, elektrische cv- ketels en warmte pompen. Graag willen wij dat Nederland zo snel mogelijk groen wordt op een verantwoorde manier. Vandaar ook onze motto: Verduurzamen doen we samen.

Onze garanties

We bewaken je privacy
Eboilers gaat zorgvuldig om met de (persoons)gegevens van kopers en bezoekers van de website. Indien daar om wordt gevraagd, dan gaat Eboilers de betrokkene(n) hierover informeren.
Uitstekende service
Eboilers biedt een uitstekende service aan. Zodra je jouw elektrische boiler, elektrische cv-ketel of warmte pomp hebt besteld, gaan onze medewerkers per direct voor jou aan de slag in onze magazijn om ervoor te zorgen dat jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou op locatie wordt bezorgd. Je ontvangt keurig jouw track and trace code na de bestelling, zodat je altijd op de hoogte bent van jouw bestelling.
Werken met topmerken:
Eboilers hecht veel waarde aan kwaliteit en werkt derhalve vooral met merken zoals Bosch en Ariston. Sinds 1886 waarderen mensen Bosch vooral omdat ze bekend staan voor hoogstaande kwaliteit. Een elektrische boiler, elektrische cv-ketel of warmte pomp ondergaat honderden kwaliteitscontroles voordat het de fabriek verlaat, zodoende kunt u jarenlang gebruikmaken van uw elektrische boiler of elektrische cv-ketel van het merk Bosch of Ariston.
Zeer scherp geprijsd
Eboilers is van mening dat topmerken niet altijd duur hoeven te zijn en dat bewijzen wij! Al onze producten worden tegen een zeer scherpe prijs aangeboden. Vergelijk onze prijzen gerust met andere bedrijven. Eboilers biedt de goedkoopste elektrische boilers aan van het merk Bosch. Hiermee proberen wij het verduurzamen in Nederland te versnellen en te ondersteunen. Onze producten voldoen aan de verplichte Europese keurmerken en voldoen aan onze eigen hoge kwaliteitseisen.

Meestgestelde vragen over ons

De onderneming Eboilers is gevestigd aan de Adrianalaan 407 te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 83979824.

Eboilers staat voor verduurzaming en wilt hier zo duidelijk en transparant mogelijk over zijn. Door een open communicatie en duidelijke informatie proberen wij dit zo goed mogelijk over te brengen. Onze klanten staan hierin centraal.

Iedereen die informatie wilt over een elektrische boiler, elektrische cv-ketel of warmtepomp is van harte welkom bij Eboilers. Wij willen een ieder voorzien van een duurzaam product en daarom is het van belang om de klant hier zo goed mogelijk in te informeren om zo een bewuste keuze te maken. Wij richten ons op in het specifiek op de nederlandse markt.

Onze levering is direct uit onze eigen voorraad. Hierdoor kunnen wij snel onze producten leveren aan de klanten. Ook grote leveringen kunnen wij op zeer korte termijn leveren aan onze zakelijke partners. Daarnaast hebben wij een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Eboilers is tevreden als de klant ook tevreden is. Wij bieden een snelle levering tegen producten aan met een uitstekende kwaliteit en scherpe prijs. Wij willen dat het hele proces van A tot Z zorgeloos verloopt. Vanaf de aanschaf van een elektrische boiler, elektrische cv-ketel of warmtepomp tot informatie zelfs na de installatie van uw elektrische boiler, elektrische cv-ketel of warmtepomp.

Eboilers wilt als bedrijf samen met iedereen die voor duurzaamheid staat een fossielvrije Nederland creëren. Hierin willen wij een zo groot mogelijk bijdrage aan leveren. Dit is een enorme uitdaging, maar wij geloven hier oprecht in.

Eboilers staat altijd open voor een eventuele samenwerking met een duurzame partner. Neem gerust contact op om te kijken wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen.

Onze klanten voorzien in hoogwaardig en kwalitatieve elektrische boilers, elektrische cv-ketels en warmtepompen is waar Eboilers trots op iets. Daarnaast zijn onze klanten tevreden over de snelle en duidelijke service die wij leveren.