Elektrische cv-ketel installatie

Elektrische cv-ketel installatie

Hulp nodig met de elektrisch cv-ketel installatie?

Heb jij hulp nodig bij de elektrische cv-ketel installatie door de elektrische cv-ketel door een vakman te laten installeren? Dan is dit geen probleem bij Eboilers. Eboilers zorgt ervoor dat er een vakkundige installateur de installatie van jouw elektrische cv-ketel graag van je over neemt.

Zodra je de onderstaande formulier in zijn geheel invult, zullen wij je zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte sturen. Je kunt ook onze contact pagina bezoeken om jouw gegevens door te geven.

Foto van Elektrische CV-ketel installatie

Elektrische cv-ketel van Eboilers

Elektrische cv-ketels van Eboilers zijn van de beste kwaliteit en behoren tot het A segment onder de elektrische cv-ketels, denk hierbij aan het merk Bosch. De elektrische cv-ketels kunnen in allerlei verschillende groottes aangeschaft worden. Hierbij zijn de elektrische cv-ketels van 4kW, 6kW, 9kW, 12kW, 15kW,18kW en 24kW voor jouw woning of kantoor een voorbeeld hiervan. Wij plaatsen hieronder een paar voor- en nadelen voor u op een rij.

Voordelen elektrische cv-ketels

  • Je hebt geen gas nodig
  • Een elektrisch cv-ketel is veel compacter dan een gas gestookte cv-ketel
  • De elektrische cv-ketel produceert geen koolmonoxide
  • Geen rookgaskanaal nodig
  • Prima te combineren met zonnepanelen
  • Minder onderhoud
  • Gebruik bestaande leidingen en radiatoren

Nadelen elektrische cv-ketels

  • De elektrische cv ketel is minder efficiënt dan de          cv-ketel op gas
  • Voor warm water heb je vaak alsnog een elektrische boiler nodig
  • Vanuit de overheid is er geen subsidie op een elektrische cv-ketel

Staat je vraag er niet tussen?  Neem contact met ons op.

Elektrische cv-ketel installatie; meestgestelde vragen

Het advies van Eboilers voor het installeren van een elektrische cv-ketel is om dit door een vakman te laten installeren. In de praktijk zien en merken wij op dat het niet vanzelfsprekend is om de elektrische cv ketel te installeren. 

Uiteraard betekent dit niet dat je jouw elektrische cv ketel niet kan en mag installeren. Met een installateur heb je er verder helemaal geen omkijken naar. De installateur zal de installatie vlekkeloos laten verlopen.

Heb je geen technische achtergrond en wil je jouw elektrische cv-ketel vakkundig laten installeren? Dan kan je dit tijdens het bestellen van je elektrische cv-ketel altijd aangeven op de website van Eboilers en staan onze vakkundige specialisten direct klaar om met jou mee te denken. Wij stellen jou in de gelegenheid om op onze website foto’s aan te leveren van jouw huidige (elektrische)cv ketel, zodat onze installateurs jouw situatie goed kunnen inschatten en maatwerk kunnen afleveren. Uiteraard mag je rekenen op een vakkundige aanpak.

De kosten voor een installatie is heel erg afhankelijk van jouw situatie en de hoeveelheid werk die er verricht moet worden. Het scheelt uiteraard in de kosten als je jouw huidige (elektrische) cv ketel vervangt en alle aansluitingen en leidingen al aanwezig zijn en niet vervangen hoeven te worden. Doordat er veel meer maatwerk en specialistisch werk bij komt kijken met het installeren van een elektrische cv-ketel ten opzichte van een elektrische boiler liggen de gemiddelde kosten ook hoger. 

De gemiddelde kosten voor een installatie van een elektrische cv-ketel bedraagt tussen de 750 euro a 1250 euro. Twijfel je nog steeds en vind je de keuze betreft het installeren lastig of heb je er nog vragen over? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan bekend om hun expertise en zullen je zo goed mogelijk helpen om jouw vragen en twijfels weg te halen.